Ovo je definitivno najinstagramičniji desert! Krenimo u realizaciju!
Sastojci
2 banane
170 grama čokolade
1 1/2 žličice ulja
Sol
Ukrasne mrvice
Orašasti plodovi
Nasjeckan kokos za preljev
Ovisi što želite posipati po Popsima
Priprema
Stavite vodu u lonac, zagrijavajte i čekajte da proključa. Nakon što voda proključa, smanjite temperaturu.
U međuvremenu ogulite banane, odrežite krajeve i narežite ih na ploške. Ravnomjerno rasporedite po plehu. Čokoladu sitno nasjeckajte.
Dodajte nasjeckanu čokoladu i ulje u malu staklenu ili metalnu zdjelu otpornu na toplinu. Stavite zdjelu na lonac s vodom i savitljivom lopaticom miješajte čokoladu dok se ne otopi, oko 2 minute.
Vrhove vilice premažite otopljenom čokoladom i na vrh stavite krišku banane. Fleksibilnom lopaticom ili žlicom nanesite čokoladu na krišku banane tako da je potpuno prekrijete. Krišku banane prelivenu čokoladom stavite na lim prekriven papirom za pečenje.
Po želji pospite preljevom prije nego se čokolada stvrdne.
Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.
Izaberite kolačiće na stranici
Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: