Posao u Maxi-u

Posao u Maxi-u.

Otvoreni natječaji

Širina radnih mjesta nudi priliku za razne profile i razine obrazovanja potencijalnih kandidata, te u svoj tim pozivamo sve koji su se prepoznaju u jednoj ili više od ovih karakteristika: vrijedni, radišni, inovativni, samoinicijativni, komunikativni ili možda željni napredovanja.

Posao u Maxi-u

Maxi Market dio je grupacije Maxi Orašje koja uspješno posluje 25 godina i zapošljava preko 300 radnika u svojim djelatnostima maloprodaje, veleprodaje, proizvodnje i ugostiteljstva te je jedna od vodećih tvrtki u regiji. Kroz naše razne djelatnosti zaposlenicima se pruža mogućnost napredovanja unutar tvrtke na raznim pozicijama i djelatnostima. U Maxi-u smo svjesni da su naši djelatnici najznačajniji ključ uspjeha. Zbog toga nastojimo pružiti sigurno i poticajno radno okruženje te mogućnost ostvarenja profesionalnih ciljeva u kojem će njihov doprinos biti prepoznat i primjereno vrednovan. S konstantnim rastom poslovanja redovito smo u potrazi za talentiranim, vrijednim i ambicioznim zaposlenicima, te pozivamo sve koji se prepoznaju da nam se jave s otvorenom molbom.

karijera

Postanite dio našeg tima!

  • prijateljsko okruženje
  • razvoj i napredak
  • stimulativna primanja
  • timska suradnja

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku: